Screenshot/Youtube
ODLIČNE NAJAVE

Pogledajte 9 trailera za najuzbudljivije filmove i serije koji dolaze

Jedan od najvećih događaja koji slavi svijet stripova svake se godine održava u San Diegu, a posljednjih godina postaje sve zanimljiviji i onima koji nisu veliki obožavatelji nacrtanih likova jer su najbolji dio Comic-Cona postali traileri za nadolazeće filmove i serijale. Ništa drugačije nije bilo ni ovog puta, a, naravno, svi su s nestrpljenjem iščekivali najave najvećih rivala u svijetu stripova – Marvela i DC-a.

Kako bismo vam olakšali potragu, pripremili smo najbolje trailere koji su predstavljeni ovog vikenda, a koje ćemo s nestrpljenjem iščekivati. Udobno se zavalite u naslonjače, pripremite grickalice i uživajte!

U filmu “Batman protiv Supermana: Zora pravednika” dobila je svojih prvih prvih “pet minuta” na velikom platnu, a sada je objavljen i trailer za film o Wonder Woman koji se u kinima očekuje 2017. godine. Jedan od najpoznatijih ženskih likova DC Comicsa napokon je dobio svoj film, a nevjerojatnu amazonsku princezu utjelovit će izraelska glumica Gal Gadot.

Iduće godine stiže i film “Justice League”,koji režira Zack Snyder prema čijem su radu mnogi skeptični nakon filma “Batman protiv Supermana”. Mnogi su smatrali riskantnim njegov rad na spomenutom projektu no prvi trailer razuvjerio je mnoge. Glavne uloge igraju Ben Affleck ponovno kao Batman te Gal Gadot kao Wonder Woman. Njih dvoje zajedno pokušavaju okupiti tim junaka, među kojima su Aquaman i Flash, koji će se boriti protiv neprijatelja.

Ipak, prije njih uživat ćemo u filmu koji prati skupinu superzlikovaca koja je regrutirana za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller. Pod nazivom “Odred otpisanih” kreću u pogibeljnu misiju, preopasnu za običnu vojsku u zamjenu za određene povlastice. U glavnim ulogama su Jared Leto, Margot Robbie, Will Smith i Cara Delevingne, a film “Odred otpisanih”, koji u naša kina stiže već 4. kolovoza, je režirao David Ayer.

Obožavate superheroje, osobito maskiranog osvetnika Batmana? Još uvijek se zaigrate omiljenim legačima, a “The LEGO Movie” smatrate najboljim filmskim uratkom ikad? Onda će vas oduševiti vijesti da stiže “The LEGO Batman Movie” i to već iduće godine.

Predstavljen je i najdetaljniji trailer za film “Čudesne zvijeri i gdje ih naći”. Spin-off film, nastao prema posljednjem djelu autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru, u naša kina stiže u studenome ove godine. U glavnoj ulozi je oskarovac Eddie Redmayne koji glumi čarobnjaka Newta Scadmandera, a radnja se događa 70 godina prije Harryjevog dolaska u Hogwarts.

Na Comic-Conu je prikazan i prvi trailer za reboot filma o King Kongu Jordana Vogt-Robertsa. Tom Hiddleston, Brie Larson i Samuel L. Jackson glavni su glumci u akcijskom filmu “Kong: Skull Island” u kojem grupa istraživača naleti na čudovište.

Za film “Doctor Strange” predstavljen je drugi trailer, jedan od vizualno najdojmljivijih na Comic-Conu. Glumac Benedict Cumberbatch utjelovio je Stephena Strangea, a u traileru su detaljnije prikazane njegove magične sposobnosti. Film u kina dolazi u studenome ove godine.

Marvel je predstavio prvi trailer za serijal “Iron Fist” koji na Netflix dolazi 2017. godine. Jedan od najkraćih trailera otkriva da će glumac Finn Jones, najpoznatiji po ulozi u TV serijalu “Igra prijestolja” utjeloviti Dannyja Randa odnosno super heroja poznatog pod imenom Iron Fist.

Jedan od glavnih likova serijala “Jessica Jones” napokon je dobio svoj vlastiti, a priču Lukea Cagea moći ćete pratiti na Netflixu već ove godine.

Linker
08. svibanj 2024 03:08