NovaTV
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Pogledajte Andreu Andrassy kao Severinu

U showu Tvoje lice zvuči poznato koji je postigao veliku popularnost sljedeći put natjecatelji će se transformirati u predstavnike s Eurosonga, a radijska voditeljica Andrea Andrassy utjelovit će jednu od naših najvećih glazbenih diva – Severinu.

– Opet ću biti lijepa žena, to je super – rekla je Andrea, koja je, čini se, uživala u svojoj novoj ulozi pjevajući hit Moja štikla. Kako se emisija snima unaprijed već sada možemo vidjeti kako Andrea izgleda kao Severina.

Foto: Nova TV

Sljedeće nedjelje Baby Dooks postat će Daniel Popović i otpjevat će Džuli, Minea će se transformirati u Ruslanu te otpjevati i otplesati Wild dance, Ronald će uprizoriti nastup Novih fosila kada su se na Euroviziji pojavili s pjesmom Ja sam za ples, a Mario će se transformirati u Doris Dragović i otpjevati Mariju Magdalenu.

Jasna će biti Tajči koja je 1990. osvojila brojna srca s pjesmom Hajde da ludujemo, a Vanda će se pripremiti za ulogu pjevačice Loreen i izvesti pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. Euphoria.

Giuliana čeka interpretacija hita grupe Riva Rock me baby, a njegov nastup budno će pratiti i sama Emilija Kokić koja je sa svojim bendom Riva pobijedila na Euroviziji 1989. godine.

Za više vijesti iz svijeta zabave pratite nas i na Fejsu!

Linker
14. travanj 2024 00:58