Screenshot
HRVATSKI FILM

Pogledajte Gorana Bogdana kao šeprtljavog majstora Iliju

Goranu Bogdanu (33) uloga šeprtljavog majstora Ilije u filmu Dalibora Matanića prva je uloga u komediji i zbog toga je imao veliku tremu: u nedavnom intervjuu za Gloriju priznao je da mu nije bilo lako:

– Mjesec dana vježbao sam koreografije padanja i razbijanja. U jednoj dugačkoj sceni padam sedam puta, a nakon prvog udarca nije bilo zaustavljanja, morao sam ići dalje. Dobro sam se izubijao, ali u žaru glume to ni ne primijetiš, tek kasnije sam skužio da sam pun modrica i posjekotina – ispričao je glumac.

Dodao je i kako je natukao cjevanicu, rasjekao ruku, par puta udario glavom o stol, pothladio se u ledenom moru, ali zaključio je da to nije bilo ništa strašno i opasno.

– Meni nema ljepšeg osjećaja nego kad me uloga ponese, kad se toliko zaboravim da i glavu razbijem. Volio bih da mi je tako u svakom projektu koji radim – ispričao je Goran Bogdan o radu na filmu Majstori koji je opisao kao laganu, neobvezujuću ljubavnu priču s dosta komedije, baš onakvu kakva nam treba u ovim vremenima.

A da biste se ovog vikenda propisno opustili Gloria. hr i Blitz vode vas u kino i dijele vam 3×2 ulaznice za film Majstori. Sve što trebate je javiti nam se u inbox na našoj Facebook stranici i uz svoje ime naznačiti u kojem Cinestaru biste željeli pogledati film. Ulaznice će vas čekati na vaše ime na blagajni kina i vrijediti će za bilo koji termin odnosno projekciju tokom subote i nedjelje.

Linker
20. travanj 2024 16:52