POTREBNE SU PROMJENE

Pogledajte kako izgleda Val Kilmer kao Mark Twain

Nakon što si je osigurao financijsku opstojnost, aktivno sudjelovao u odrastanju kćeri Mercedes (20) i sina Jacka (16), jedna od najvećih holivudskih zvijezda Val Kilmer (52) spreman je za promjene u životnom stilu.

Iako je rođen u Hollywoodu, Kilmer je oduvijek imao drugačiji pogled na zvjezdani svijet čijeg je dio. Poznat je po ulogama legendarnih likova – Icemana iz filma “Top Gun”, Jima Morrisona, Doca Hollidaya, Batmana i čak Mojsija – ali njegovi izbori poput života na ranču u Novom Meksiku te težak karakter kojeg većina redatelja teško podnosi stvorili su od megazvijezde neobičnog člana holivudske elite.

Ranč od 600 hektara u Novom Meksiku prodao je za milijunski iznos te se preselio natrag u Los Angeles gdje je i odrastao. Nakon uzgoja bizona te lova na vlastitim rančerskim prostranstvima, shvatio je da ga je to izbjegavanje društvenog holivudskog života stajalo utjecaja. A to za karijeru nikako nije dobro.

– Nisam bio vrlo praktičan u poimanju Hollywooda i našeg posla. To je vrlo društven biznis, a ja nisam nikada pokušavao biti uključen u taj dio – ispričao je Kilmer za The Hollywood Reporter. Njegovo držanje izvan krugova zvjezdanog društva sada mu otežava poslove kojima se stvarno želi baviti.

Kao redatelj i glavna zvijezda nove predstave “Citizen Twain” morao se potpuno unijeti u ulogu poznatog govornika i pisca, toliko da ga nakon šminke i odjeće niti prijatelji ne prepoznaju, navodi THR.com. Krajnji cilj je snimiti dugometražni film o Marku Twainu.

– Ne postoji način da stvorite film bez da odigrate ulogu Twaina na pozornici. Jer ne mogu biti redatelj i posvetiti se stvaranju lika u filmu. Zato ga prije toga moram potpuno upoznati – opisao je glumac. Povratak iz ‘divljine’ Novog Meksika u srce Hollywooda donosi temeljite promjene u njegovom životu.

– Nisam bio na spoju već 7 godina – dodaje Kilmer, koji se od supruge rastao davne 1996.g.

Linker
30. travanj 2024 00:44