AFP/Cropix
DODJELA U LOS ANGELESU

Pogledajte modne odabire s dodjele MTV filmskih nagrada

Održana je dodjela MTV filmskih nagrada 2014. u Los Angelesu koju je vodio popularni TV voditelj i komičar Conan O’Brien (50).

Filmom godine proglašen je film Igre gladi: Plamen , a glavne zvijezde filma, Jennifer Lawrence (23) i Josh Hutcherson (21), osvojili su nagrade za najbolju izvedbu.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Nagradu za najbolji duo na platnu osvojili su Vin Diesel (46) i Paul Walker za uloge u filmu Brzi i žestoki 6, a tom prilikom odana je počast preminulom glumcu. Njegovi kolege iz filma, Vin Diesel i Jordana Brewster (33), iskazali su žaljenje zbog tragične smrti glumca te naglasili njegovu dobrotu i susretljivost.

– Svijet je vidio njegovu čaroliju na velikim i malim ekranima, ali volio bih da je svijet mogao vidjeti i kakav poseban čovjek je bio – izjavio je Vin Diesel.

MTV filmske nagrade osim uobičajenih kategorija imaju i neke malo manje uobičajene poput najboljeg poljupca, najboljeg ˝WTF˝ trenutka, najbolje transformacije na filmu te najboljeg nastupa bez majice.

Nagradu za najbolji poljubac odnijeli su Emma Roberts (23), Jennifer Aniston (45) i Will Poulter (21) za poljubac u filmu Obitelj Miller, dok je Lupita Nyong’o (31) uručila Jaredu Letou (42) nagradu za najbolju transformaciju u filmu Dobri dileri iz Dallasa.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Nagradu za najbolji nastup bez majice osvojio je glumac Zac Efron (26) za ulogu u filmu That Awkward Moment, a kod preuzimanja nagrade pjevačica Rita Ora (23) pobrinula se da svi vide zbog čega je ta nagrada pripala upravo njemu.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Dodjeli nagrada prisustvovale su i Jessica Alba (32) i Mila Kunis (30) ali i brojne druge zvijezde čije zanimljive modne odabire možete pogledati u fotogaleriji!

Linker
26. travanj 2024 22:08