PRVI KORACI

Pogledajte prve slatke audicije Selene Gomez i Miley Cyrus

Prije negoli su postale slavni tinejdžerski idoli, djevojka Justina Biebera (17) Selena Gomez , danas kontroverzna pjevačica i glumica Miley Cyrus (19) te seksi pjevačica Demi Lovato (19) bile su samo male djevojčice s velikim snovima. Sve tri slavu duguju serijama kompanije Disney: Selena se uzdigla kao Alex Russo u “Wizards of Waverly Place”, Miley kao “Hannah Montana”, a Demi u “Sonny with a Chance”. Pogledajte zašto je djevojkama pošlo za rukom dobiti uloge u navedenim serijama.

Miley je s 12 godina osvojila ekipu serije Hannah Montana širokim osmijehom, samopouzdanošću i preciznom imitacijom južnjačkog naglaska. Kroz četri audicije pomogao joj je i tata Billy Ray Cyrus, koji će i sam dobiti ulogu Hanninog oca. Miley je isprva rečeno da je preniska i premlada za ulogu, ali je naposljetku ipak pozvana zbog pjevačkih sposobnosti.

­­

Selena se u svom natjecanju za Disneyjev šou “Wizards of Waverly” kao slatka crnokosa jedanaestogodišnjakinja pripremala za bacanje čini i zavođenje dečkiju, ali je prije toga odgovarala na osobna pitanja pri čemu je izrekla svoje ambicije za buduću karijeru.

­­

Demi Lovato sjajno je kombinirala nevinost i zavodljivost potrebnu za ulogu u tinejdžerskoj seriji “Sonny With A Chance” u ljeto 2007. godine. Istoga je dana dobila i ulogu u televizijskom filmu “Camp Rock”.

­

Danas je situacija mnogo manje poletna i nevina. Demi Lovato polazi rehabilitacije zbog psiholoških problema, što joj srećom nije uništilo karijeru. Miley Cyrus sve je kontroverznija u svojim pokušajima da se odmakne od imidža slatkice – internetom kolaju njene provokativne fotografije, kao i video na kojem sa 16 godina pleše u krilu producenta Adama Shankmana. Također je šuška da je ovisnica o marihuani i psihoaktivnoj biljci Salvia.

Selena tako u sretnoj vezi s popularnim kanadskim pjevačem jedina uspijeva izbjeći skandale, premda njen dragi nije imun na čudne optužbe, kakva je ona da je već neko vrijeme – otac.

Linker
03. svibanj 2024 01:21