OBITELJSKA PRIČA

Pogledajte prvi intervju djece Kralja popa

Godinu i pol nakon njegove smrti, Michael Jackson i dalje je golemi medijski magnet. U prošloj godini zaradio je više od mnogih živućih izvođača, a intervju s njegovom majkom Katherine te djecom Princeom, Paris i Blanketom, koji je Oprah Winfrey emitirala u ponedjeljak, ponudio je novi uvid u tajanstveni život prerano preminulog glazbenika.

– Mislim da nitko ne razumije koliko je dobar otac bio – kazala je 12-godišnja Paris, istaknuvši da ih je tata Michael često vodio u muzeje te da je bio odličan kuhar.

Dok je pjevač smatrao da djecu treba odgajati i obrazovati kod kuće, nakon njegove smrti to se promijenilo, pa sada Prince i Paris pohađaju normalnu školu i to im se sviđa. Blanket, kojemu je pravo ime Michael Joseph Jackson Jr., zasad dobiva poduke kod kuće, no iduće godine i on bi se trebao pridružiti bratu i sestri u školi.

Dok je Katherine Jackson došla kod Oprah u studio, razgovor s djecom snimljen je prije emisije u vrtu njihove kuće. Najstariji sin Prince otvoreno je govorio o svojim jutarnjim šetnjama s tatom, dok je Paris rekla da joj nije bilo ugodno nositi veo svaki put kad bi s njim izlazili izvan kuće, ali da shvaća zašto je otac želio sačuvati njihovu privatnost.

Linker
26. travanj 2024 01:24