EKSKLUZIVNI VIDEO

Pogledajte što su Hauser i Šulić snimili iza pozornice koncerta za kraljicu Elizabetu II.

Stjepan Hauser i Luka Šulić jedini su hrvatski glazbenici koji će večeras zasvirati u Londonu na spektakularnom koncertu u čast dijamantnog jubileja britanske kraljice Elizabete II. , a samo za čitatelje Glorije uoči nastupa su zavirili u garderobe poznatih glazbenika s kojima će dijeliti pozornicu.

Elizabeta II – 60 godina vladavine u slikama

– Večeras nastupamo sa Sir Eltonom Johnom pred engleskom kraljicom Elizabetom II na The Diamond Jubilee Concert. Luka i ja smo prošetali iza pozornice i snimili jedan simpatičan video uoči koncerta s našom kamerom i pokazali s kojim ćemo sve umjetnicima imati čast dijeliti backstage – poručili su dečki iz Londona, nakon što su snimili što u svojim garderobama imaju Kylie Minogue , Paul McCartney , Annie Lennox , Tom Jones , Robbie Williams

Hauser i Šulić su se proslavili zajedničkim nastupima pod nazivom 2Cellos, a posljednjih tjedana nastupaju zajedno s Eltonom Johnom na njegovoj turneji The Million Dollar Piano s Eltonom Johnom. Ujedno se pripremaju i za svoj najveći samostalni nastup, 12. lipnja održat će u zagrebačkoj Areni veliki koncert, u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom te pod medijskim pokroviteljstvom tjednika Gloria.

Linker
26. travanj 2024 01:33