DRUKČIJI PLES

Pogledajte striperski nastup Channinga Tatuma s 18 godina

Glumac Channing Tatum (32) proslavio se filmovima poput “Step Up” i “21 Jump Street” u kojima je pokazao svoje plesačko umijeće, ali prije petnaestak godina zgodni je Amerikanac izvodio nešto drugačije “korake”, nastupajući u striperskom šou “Male Encounter”. U danas nepostojeći noćni klub na Floridi ambiciozni je mladić posao došao potražiti 1999. godine te se dojmio vlasnika trupe Londona Steelea.

– U početku je bio sramežljiv no znao je kako se ponašati na pozornici. Žene su bile lude za njim – posvjedočio je deset godina kasnije Steele.

Channing je u šou ostao godinu dana zarađujući 50 dolara po večeri plus napojnice. Nastupao je pod pseudonimom Chan Crawford. Tijekom nastupa izvođači nisu “išli do kraja”, ali je Channing obožavateljicama priuštio pogled na svoju golu pozadinu u tangama i isklesani trbuh, izvijanjem tijela pokazujući zavidnu razgibanost.

Tatumu je striperski angažman bio i odskočna daska glumačke karijere. Tijekom nastupa u “Male Encounter” primijetio ga je jedan agent koji ga je progurao u spot Rickyja Martina za pjesmu “She Bangs”. Zvijezda filmova “Dragi Johne” i “G. I. Joe” 2009. godine oženio se kolegicom iz filma “Step Up” Jennom Dewan.

U kina 5. srpnja stiže i njegov novi film “Čarobni Mike” koji će djevojke u potrazi za novom dozom Channingovih mišića zacijelo pohrliti vidjeti.

Linker
26. travanj 2024 01:36