James Law
ZA ZAGREPČANKE

Poklon za Dan žena - nastup najzgodnijeg borca svijeta

Za Dan žena u Areni Zagreb nastupit će bivši maneken, a danas jedan od najslavnijih boraca na svijetu – Remy Bonjasky.

Nizozemsko-surimanski borac Remy Bonjasky uoči dolaska u Hrvatsku na spektakl Glory 14 Zagreb poručio je muškarcima da se potrude da svaki dan bude Dan žena:

Žene su posebne i tako se prema njima trebamo odnositi rekao je bivši maneken koji će se u subotu boriti protiv Mirka Filipovića Cro Copa koji ga je prije dvanaest godina porazio u Fukuoki.

Obožavateljice borilačkih sportova smatraju ga najzgodnijim borcem na svijetu, a on laskavu titulu i odnos supruge prema njoj komentira kroz smijeh:

– Moram biti pristojan, ali istodobno i oprezan s djevojkama koje žele nešto više od zajedničkog fotografiranja. Moja me supruga dobro poznaje, pa se ne boji konkurencije – kazao je slavni kick boksač i otkrio kako ga supruga nekoliko posljednjih godina bodri uz ring.

Sportski svijet borca poznaje i pod nadimkom ˝The Flying Gentleman˝. Naime, dio napada izvodi u skoku, a još od mladosti krase ga manire džentlmena – čak i u ringu. U djetinjstvu je igrao nogomet, u mladosti bio maneken donjeg rublja, a radio je i kao bankar.

Danas Bonjasky ima važno mjesto u povijesti borilačkih sportova:

– Ponekad je teško jer pokušavate biti najbolji borac svih vremena, ali odlično je i biti jedan od najboljih – rekao je borac i obećao sjajnu zabavu svima koji će pratiti njegov meč protiv Cro Copa u sklopu subotnjeg kick boks spektakla.

Linker
17. travanj 2024 01:08