SLAVICA I BERNIE ECCLESTONE

Pomirenje u Beogradu

Baš kao što ga je iznenada odlučila ostaviti, Slavica Ecclestone iznenada se i vratila svojem suprugu Bernieju Ecclestoneu. Naime, rođena Riječanka i šef Formule 1 jučer su se fotografirali zajedno za beogradski list Press, koji je i objavio vijest o njihovom pomirenju. Ujedno je i najavio zajednički intervju Ecclestoneovih, u kojem će biti objašnjeni svi razlozi za ovogodišnju bračnu krizu u jednoj od najbogatijih britanskih obitelji.

A sve je počelo sredinom studenog kada je 50-godišnja Slavica iznenada spakirala kovčege i napustila njihov londonski dom. Bernie, koji je naviknut da je i na poslu i u kući njegova riječ zadnja, bio je iznenađen njezinim postupkom, pa je i britanskim novinarima govorio da je to samo mali nesporazum, nikako najava raspada 24-godišnjeg braka. No, supruga ga je demantirala angažiravši odvjetnike i podnijevši zahtjev za razvod.

Ipak, bura u obitelji Ecclestone trajala je samo mjesec dana. Već se prije desetak dana Slavica pojavila na obiteljskom okupljanju povodom 20. rođendana mlađe kćeri Petre, a sada su odlučili i zajedno dočekati Novu godinu u Beogradu, raspršivši tako nade mnogih zavodnika da bi Slavica mogla postati najbogatija britanska razvedenica.

Josip Jurčić

Linker
27. travanj 2024 15:56