Sipa/Cropix
SRODNE DUŠE

Ponosan sam na svoju djevojku Lady Gagu

Taylor Kinney (32) američki je model i glumac koji igra u kino hitu Osveta na visokim petama uz bok Cameron Diaz, Leslie Mann i Kate Upton, no i dalje je najpoznatiji kao dečko megapopularne Lady Gage (28).

U uspješnoj komediji Taylor glumi brata jedne od protagonistica filma (Lesile Mann) koji pomaže trima ženama da se osvete frajeru koji ih je sve prevario, a na kraju se zaljubi u jednu od njih, Cameron Diaz.

U brojim intervjuima koje ovaj glumac u usponu trenutno daje brojnim časopisima i portalima neizbježna su i pitanja o njegovoj vezi s pjevačicom Lady Gagom s kojoj ljubuje već tri godine.

Izdvojili smo nekoliko pitanja iz intervjua koji je Taylor dao Glamour magazinu:

Kako Vi i vaša djevojika provodite slobodno vrijeme?

Planinarimo zajedno. Uvijek je zezam kako mora da joj je planinarenje nešto veoma neobično jer nemože ići u svojim vrtoglavo visokim potpeticama po kojima je poznata. Zatim, mi zajedno i slikamo, ali nemogu vam otkriti kojim motivima se bavimo. Također, u našoj je vezi puno smijeha. Nas dvoje stvarno se puno smijemo zajedno i mislim da je to temelj zdrave veze.

Vas dvoje ste stalno pod povećalom javnosti. Kako se nosite sa zanimanjem medija za vašu vezu?

Ne zamaramo se glasinama. Mi nadopunjujemo jedno drugo: jako sam ponosan na svoju djevojku i nadam se da je i ona ponosna na mene. Mi smo srodne duše.

Taylor Kinney i Lady Gaga upoznali su se na snimanju spota za njenu pjesmu You and I i ubrzo nakon toga prohodali. Pjevačica je prije par dana na svom Instagram profilu objavila njihovu fotografiju s psom koju je fotografirao Taylor uz poruku “Gypsy Life”.

http://instagram.com/p/nr4SF8pFF0/

Linker
14. travanj 2024 15:31