DOBRA FORMA

Ponosna mama Mariah Carey pokazala isklesano tijelo

Iako prošlo samo tri mjeseca od rođenja njezinih blizanaca, sina Moroccana i kćerke Monroe, 41-godišnja pjevačica Mariah Carey uspjela je redovitim vježbanjem vratiti staru liniju, a dobro raspoloženje i zadovoljstvo svojim tijelom odlučila je pokazati vježbanjem u oceanu.

– Ocean stvarno pomaže. Već se predugo nisam kupala u njemu – napisala je glazbena diva u poruci na svojem twitter profilu, uz koju je i stavila fotografiju kako se brčka u moru.

– Osjećala sam se tako neugodno, pa sam sada doista ponosna na sebe. Stvarno jesam. Biti trudna s blizancima je potpuno drugačije od svega drugog. Ljudi su mi govorili kako je sve to vrijedno konačnog rezultata, ali lako je to reći kada nisu vaša stopala postala toliko velika. Bilo je to teško razdoblje za mene – progovorila je Carey o trudnoći, kada se pristojno zaoblila i dobila, prema njoj, previše kilograma.

No, uz brigu o djeci i redovito vježbanje, pjevačica je uspjela vratiti staru liniju, a u svemu joj je velika potpora bio suprug Nick Cannon.

Linker
28. travanj 2024 21:51