Splash
PRINCEZA OD CAMBRIDGEA

Ponosni princ William i vojvotkinja Catherine svijetu pokazali svoju princezu

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea prvi su put pokazali svoje drugo dijete, princezu od Cambridgea, ispred bolnice St. Mary u Londonu.

Vojvotkinja Catherine (33) danas, 2. svibnja, rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj još uvijek nisu odabrali ime. Mladi roditelji otišli su uživati u privatnosti svog doma u Kensingtonskoj palači, gdje svoju sestru s nestrpljenjem očekuje 21-mjesečni princ George.

Malena princeza svoje je prvo predstavljanje mirno prespavala u majčinom naručju, a kraljevski par nije mogao sakriti svoju sreću i zadovoljstvo.

FOTO: Splash

FOTO: Splash

Supruga princa Williama (32) blistala je u bijeloj haljini sa žutim cvjetnim uzorkom dizajnerice Jenny Peckham, zaslužnu i za plavu haljinu s točkicama u kojoj je predstavila princa Georgea 2013. godine.

Princeza od Cambridgea rođena je u 8 sati i 34 minuta po londonskom vremenu, a zahvaljujući brzom i lakom porodu obitelj je već napustila bolnicu.

Zbog toga nitko od uže obitelji princa Williama i vojvotkinje Catherine nije dolazio u posjet majci i djetetu u bolnicu. Ipak, kraljevski je par odlučio da će princ George svoju sestru upoznati u bolnici, jednako kao što je i princ William upoznao princa Harryja prije 30 godina, što je dočekano s oduševljenjem brojnih obožavatelja okupljenih ispred bolnice.

splash
Na putu u bolnicu da upozna svoju sestru

FOTO: Splash

Kraljevski par sada očekuje upoznavanje malene princeze s ostatkom obitelji, ali i otkrivanje javnosti koje ime su odabrali za princezu od Cambridgea.

Linker
19. travanj 2024 01:27