ELIZABET HURLEY

Ponovno trudna

Hoće li Liz Hurley postati majka drugi put? Glasine o trudnoći 42-godišnja britanska glumica, fotomodel i producentica “opovrgnula” je na sebi svojstven način – snimivši reklamu za votku. No, prema pisanju britanskih medija, ona očekuje dijete sa svojim suprugom Arunom Nayarom, godinu dana starijim indijskim biznismenom. Liz i Arun upoznali su se ubrzo nakon što je ona 2002. rodila sina Damiana, plod kratke veze s američkim milijarderom Steveom Bingom. Steve se nije pokazao džentlmenom: kad je Liz zatrudnjela (a već su bili prekinuli) i objavila da čeka Bingovo dijete, on je rekao da ga neće priznati jer se, navodno, viđala i s drugim muškarcima. Ona ga je zbog toga prozvala Bing Laden i zatražila DNK analizu koja je pokazala da je mali Damian zaista njegov sin. Uostalom, dječak izgleda kao njegov klon.

Liz je ipak našla pravog muškarca za sebe i oca za svog sina – Aruna Nayara s kojim se vjenčala dva puta. Prvi put 2. ožujka 2007. u svojoj domovini, u dvorcu Sudeley u Glocestershireu, a nekoliko dana kasnije u njegovoj domovini, u gradu Jodhpuru, po hinduističkom obredu. Potom su otišli na medeni mjesec na Sejšele – s Damianom. Glumica, koja je 13 godina bila u vezi s britanskim glumcem Hughom Grantom, ne krije da ona i Arun silno žele dijete. Glasine da će postati roditelji pojavile su se prošli tjedan, nakon humanitarnog koncerta u Londonu, na kojem se glumica pojavila u, za nju, neuobičajeno širokoj odjeći.

– Liz je dobila nekoliko kilograma, a Arun je cijele večeri prema njoj bio posebno pažljiv te su se svi počeli došaptavati da je zasigurno beba na putu – izjavio je za dnevnik The Mirror jedan od uzvanika. A hoće li šestogodišnji Damian zaista dobiti brata ili sestru, saznat će se uskoro.

Snježana Dragojević Harapin

Linker
18. travanj 2024 08:04