AMY WINEHOUSE

Ponovno uhićena - i opet puštena

Britanska pjevačka zvijezda Amy Winehouse (24) ponovno je uhićena – i to samo dva tjedna nakon svog posljednjeg okršaja sa zakonom, kada je privedena jer je pod utjecajem droge i različitih opijata fizički napala dvojicu prolaznika. No ovaj puta vlastima se prijavila sama.

Amyino jučerašnje zadržavanje u policijskoj postaji u istočnom Londonu, također je povezano s njezinim, i više nego čestim, ovisničkim incidentima, točnije s video zapisom čiji je sadržaj u siječnju objavio britanski tabloid The Sun. Na spornoj snimci prikazan je Amyin narkomanski maraton u kojem konzumira crack, ecstasy i kokain. Grammyjima nagrađena pjevačica u policijsku je postaju, prema dogovoru, došla u jedan poslijepodne, a inspektori su je ispitivali više od devet sati. Nakon toga je puštena na slobodu, kao i prije dva tjedna kada je nakon privođenja provela jednu noć u zatvoru.

Hoće li i ona kao i njezin suprug Blake Fielder-Civil, od kojeg se navodno razvodi, uskoro završiti u zatvoru, ponajviše ovisi o tome koliko će joj vlast još progledavati kroz prste, jer ona, po svemu sudeći nema namjeru primiriti se s ove strane zakona.

Martina Vulić

Linker
27. travanj 2024 00:55