Instagram
MALO PO MALO

Pop kraljica hvali se fotografijama s 56. rođendana

Madonna je 16. kolovoza navršila 56 godina i tim povodom priredila je veliku zabavu u stilu Velikog Gatsbyja za svoje mnogobrojne slavne prijatelje.

Fotografije s kostimiranog rođendana pop kraljica na društvenim mrežama objavljuje svaki dan pomalo, a najnovije koje je podijelila s obožavateljima otkrivaju da je jedna od gošći na njenoj velebnoj zabavi bila i slavna manekenka Kate Moss.

Dan nakon rođendana Madonna je objavila nekoliko svojih starih fotografija kao i onu svog posvojenog sina Davida u svečanom odijelu spremnog za zabavu. U novoj rundi fotografija s rođendanske proslave Madonna je sa svijetom podijelila i sliku svoje posvojene kćerkice u kostimu inspiriranom 20-im godinama prošlog stoljeća.

Budući su i njezina mlađa djeca bili ravnopravni sudionici ovog kostimiranog događaja, za pretpostaviti je da Madonnina rođendanska zabava ipak nije bila luda i razuzdana već u granicama dobrog ukusa budući je glazbena ikona na glasu kao stroga majka pa sigurno svojoj djeci želi biti dobar uzor.

Linker
15. travanj 2024 19:39