GLORIA PROMO

Popust na specijalistički ginekološki pregled u Poliklinici iVf

Poznata je stvar da se ginekologu treba ići makar dva pute godišnje, ali trend samoliječenja i korištenja interneta kao dijagnostičkog sredstva, pomiče tu granicu na štetu žena.

Jedino stručan ginekološki pregled može efikasno spriječiti i liječiti bolesti, kojih je u vrijeme kad su žene izložene velikim psihofizičkim naporima i nezdravim utjecajima modernog življenja, sve više. Korištenjem suvremenih dijagnostičkih metoda, prvenstveno ultrazvuka pravovremeno otkrivanje promjena u stijenkama maternice, kao i vođenje rizičnih trudnoća postaje puno lakše i uspješnije.

Kako nam je rekao dr. Gordan Crvenković iz poliklinke IVF, jedan od najpriznatijih hrvatskih stručnjaka ultrazvučne dijagnostike ginekološke patologije, ultrazvukom možete razlikovati najmanje strukture u tkivu s velikom preciznošću, sigurno istražiti stanje i položaj fetusa, pa čak i otkriti abnormalnosti ranije nego ikad prije. U poliknici IVF za ultravučnu dijagnostiku služe se najsuvremenijim uređajima američe proizvodnje, General Electrics E6 koji kod pregleda omogućuju i konstrukciju 3D slike, što kod prijašnjih pregleda nije bilo moguće, čime dobivate bolji uvid i točniju dijagnozu ginekoloških stanja, brže nego ikad prije.

No, ultrazvuk ne služi samo otkrivanju bolesti. Uža specijalnost klinike IVF su humana reprodukcija i ginekološka endokrinologija. Prof. Dr. Sc Velimir Šimunić, jedan od osnivača poliklinike radio je u timu koji je početkom osamdesetih, među prvima u svijetu, postigao In Vitro začeće i rođenje prvog hrvatskog djeteta, a od tada je tim metodama na svijet donio više od 4500 djece.

U poliklinici IVF pacijenticama je osiguran sav mogući komfor. Prije pregleda se mogu se osvježiti, otuširati i pripremiti za pregled u jednoj od kupaonica, a na raspolaganju su im čisti ručnici, pjena za kupanje, pa više nemate izgovora. To je samo jedan mali pregled, a vi ga zahvaljujući Kolektivi možete obaviti u privatnoj poliklinici kod vrhunskih stručnjaka za svega 299 kuna.

Linker
02. svibanj 2024 12:52