Splash
ZBOG POSLOVNIH OBAVEZA

Poraženi Ronaldo u Brazilu je bez voljene Irine

Poznata ruska manekenka nije jedna od djevojaka nogometaša koje su otputovale u Brazil kako bi navijale za svoje sportaše, ali možda će morati nakon teškog poraza Portugala od njemačke reprezentacije kako bi utješila svog dugogodišnjeg dečka.

Irina Shayk (28) prošetala je New Yorkom u ležernom izdanju – ispranim trapericama i crnom topu, a djelovala je potpuno nezainteresirano za sve što se događa oko nje. Brine li se za Cristiana Ronalda (29), kojem su teško pala četiri gola njemačke reprezentacije, ili su joj možda sve misli usmjerene na početak nove karijere.

Splash

FOTO: Splash

Naime, jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu krenula je u glumačke vode i ostvarila debi u filmu Hercules u kojem glumi s Dwayneom Johnsonom, Ianom McShaneom i Johnom Hurtom, a film izlazi ove godine.

Irina i Cristiano u vezi su od početka 2010. godine, a zajedno odgajaju Cristianovog sina Cristiana Jr. (3) koji je rođen u srpnju 2010. godine. Identitet djetetove majke je nepoznat, a Cristiano je rekao da ga, u dogovoru s njom, nikada neće otkriti.

Cristiano svog sina jedinca obožava i svaki slobodan trenutak posvećuje njemu, a nedavno je izjavio da mu je san vidjeti sina kako igra nogomet.

Linker
19. travanj 2024 18:16