GLORIA SHOP

Posljednja prilika za idealan poklon za Božić

U predblagdanske dane, Gloria Shop nudi kupovinu poklona na jednostavan, brz i povoljan način. Bez gužve i čekanja do idealnog poklona.

Lisca, proizvođač kvalitetnog i iznimno lijepog rublja, poklanja vam božićni popust od 20 posto na sav asortiman u razdoblju od 18.do 24.12. 2008. Luksuzni grudnjaci Ruby sa Swarovski kristalima s 308 sniženi su na 246 kn, Eliana zavodljiva spavaćica u tri atraktivne boje sada je 239 kn, a novogodišnje gaćice Kiss u baršunastoj poklon-vrećici sada stoje samo 62 kune.

Ljubitelje dalmatinske pjesme ovog Božića daruje Danijela Martinović, reizdanjem svojeg albuma “Nek’ živi ljubav” na kojem pjeva pjesme Ðorđa Novkovića, s dvije nove pjesme i poklonom za svakog kupca: svojim parfemom La-la. Cijena albuma je samo 99,00 kuna.

Poklonite poseban, ručno izrađen komad nakita iz Kamene duge voljenoj osobi, a mi ćemo začiniti taj dar parom trendi naušnica iz iste radionice.

Ne znate što biste poklonili muškoj osobi? Preporučujemo vam dizajnerske kravate od čiste svile u ekskluzivnoj prodaji u Gloria shopu, s potpisom Calvina Kleina, Gianfranca Ferréa i Trussardija. Poklonite jedan od novih mirisa Karla Lagerfelda ili luksuzan brijaći aparat Braun S-790 Pulsonic koji pruža najugodnije i najtemeljitije brijanje ikad.

Izbor u Gloria shopu je velik, a ostvarite li kupnju do petka, 19.12.2008., ulazite u izvlačenje za nagradnu igru i imate priliku osvojiti doček Nove godine u Rimu za dvije osobe, zrakoplovom, te smještaj u hotelu s četiri zvjezdice. Možete osvojiti i dva Sony Ericsson mobilna telefona, sat Guess, nakit, odjeću, proizvode za uređenje doma i mnogo drugih vrijednih nagrada. ­

Linker
25. travanj 2024 00:14