UHVAĆENA NA DJELU

Posramljena Sarah Ferguson

Samo nekoliko dana nakon skandala koji je potresao Englesku, Sarah Ferguson (50) pojavila se na promociji svoje nove knjige za djecu.

-Svi griješimo. Ipak, moramo nastaviti dalje – izjavila je vojvotkinja od Yorka i spisateljica brojnih romana za djecu, koja je podsjetimo, uhvaćena kamerom, kako nudi pristup za novac, svojem bivšem suprugu, princu Andrewu, i to za čak pola milijuna funti. Skandal je objavljen na stranicama britanskog tabloida News of the World. Na video snimci, može se vidjeti i čuti Ferguson kako traži od sugovornika 40.000 funti u gotovini te pola milijuna funti u razmjenu za kontakt s princem s kojim je bila u braku , od 1986. do 1996. i imaju dvoje djece.

Upitana na promociji kako se osjeća i nosi sa situacijom, smireno je odgovorila da je jako dobro, a zatim povukla izjavu i ograničila se na “podnošljivo”. Zahvalila se urednicima knjige i izdavačkoj kući Sterling Publishing na promociji i privatnoj zabavi.

-Mislim da je vrlo bino da smo se večeras okupili. Show mora ići dalje – rekla je. Zadnja serija knjiga koju je napisala usmjerena je na rješavanje problema s kojim se djeca susreću priliskom ulaska u adolescenciju, a zaslužna je za niz naslova: “ Matthew and the Bullies , Emily’s First Day of School , “Ashley Learns About Strangers” te “Michael and His New Baby Brother” .

Linker
24. travanj 2024 16:39