Instagram
BJEŽE IZ HOLLYWOODA

Posvojena djeca Toma Cruisea i Nicole Kidman ne idu stopama slavnih roditelja

Isabella (22) i Connor Cruise (19) odabrali su drugačiji životni put i interese od svojih roditelja – Isabella je frizerka, a Coonor je ušao u glazbene vode.

Posvojena kćer bivšeg bračnog para završila je tečaj na frizerskoj akademiji Vidal Sassoon i počela raditi kao frizerka u njihovom prestižnom salonu u Londonu. Tečaj traje 30 tjedana, a Isabella je, kako bi postala frizerka, izdvojila 15 tisuća funti.

– Isabella se stvarno trudi na poslu i ne priča o tome tko su joj roditelji. Neki njeni kolege ni ne shvaćaju s kim rade – otkrio je izvor.

Connor je pak odlučio izgraditi karijeru uspješnog DJ-a te je nedavno nastupio u jednom klubu u Las Vegasu, a iduća stanica mu je Florida.

U pauzama između nastupa sin slavnog bivšeg para rado posjećuje svoju sestru u Londonu, kojoj preseljenje nije teško palo jer je pronašla brojne prijatelje i proširila krug poznanika.

Nicole Kidman (47) i Tom Cruise (52) Isabellu i Connora posvojili su za vrijeme svog desetogodišnjeg braka, ali nakon što su se 2001. razveli, djeca su odlučila ostati živjeti u Los Angelesu s ocem, umjesto u Australiji s majkom, zbog čega je Nicole često govorila da su joj slomili srce.

Linker
23. listopad 2021 10:59