Instagram
OKRENITE U SVOJU KORIST

Pozitivne strane prekida - iskoristite novonastalu situaciju

Prekid veze sam po sebi je traumatičan i treba vremena da se čovjek oporavi, odboluje i preboli. Iako je to teško vrijeme u kojem ste najčešće orijentirani samo na svoju patnju, novonastalu situaciju nakon što ste prekinuli vezu možete okrenuti i u svoju korist.

To je vrijeme koje vam donosi i neke okolonosti koje uopće nisu loše, štoviše. Savjetujemo vam da iskoristite sve benefite ovog razdoblja.

1. Svi vas maze i paze, od obitelji do prijatelja i žele vam ugoditi – prijateljice su vam čak spremne ispeći i tortu. Iskoristite njihovu brigu i dajte se razmaziti. Neka vam kuhaju, peku, vode vas u kino i u noćne izlaske.

2. Složit ćete najbolju kompilaciju tužnih ljubavnih pjesama i pritom se stvarno dobro isplakati. A kažu da suze pročišćavaju; što suzne žljezde, što dušu.

3. Možete gledati tinejdžerske serije s kojima ste odrasli poput I to mi je neki život i uzdisati za mladim Jaredom Letom iz 1995. Bez srama i neugode. Imate dobro opravdanje.

4. Cijeli vikend možete provesti u krevetu gledajući filmove i jedući pizzu. Također bez grižnje savjeti jer – imate dobro opravdanje.

5. Možete istražiti razne portale za pronalazak partnera; bilo da ste bili skeptični prema takvom načinu upoznavanja ili vas je uvijek zanimalo, a niste imali prilike budući ste bili u vezi, sad je idealno vrijeme za to.

5. Napokon možete kupiti one ružičaste jastučiće za trosjed koje dosad niste mogli jer su bili “preženskasti” za njega.

6. Imate opravdanje da što više vremena provodite u omiljenoj rastegnutoj trenirci, čak i u javnosti.

7. Imate odličan povod za neku drastičnu promjenu frizure – nešto što se uvijek željeli, a niste ste usudili i zbog njega; jer, što ako mu se ne svidi. Sada je samo bitno da se vaša frizura sviđa vama.

8. Imate više vremena za sve aktivnosti koje nikako niste stizali: upišite tečajeve koji već godinama stoje na vašoj to do listi.

Linker
24. travanj 2024 14:24