TRI PLAVUŠE I BRINETA

Poznate Hrvatice zametene u snijegu

Metri ledenog pokrivača, sibirske hladnoće i otežan promet sustigli su i poznate hrvatske djevojke, dvije pjevačice i dvije voditeljice, tri plavuše i jednu brinetu – Tatjanu Jurić , Maju Šuput, Jelenu Rozgu i Ivu Šulentić.

Maja Šuput zamalo je poginula u Orebiću, samo da bi potom ostala zametena u Vrgorcu, gdje je stanje najgore u zemlji.

– Nikako se ne snalazim u ovom bijelom kaosu. Ovaj sam vikend u prometu skoro izgubila glavu, doslovno. U subotu sam ostala u Orebiću, samo da bi potom zapela u Vrgorcu, zatrpana snijegom jer nisam imala lance. Vozila sam kući 40 sati i sada se bojim uopće više izaći iz doma. Ovo definitivno nije vrijeme za ženu od metar i šezdeset jedan, sitnu i krhku poput mene. Dok sve ne prođe trebali bismo se voziti taksijem, a ne osobnim automobilima – kaže Maja.

Tatjana Jurić sama je, pak, zgrabila lopatu koju dečki nisu htjeli.

– Od desetero ljudi koje sam jutros vidjela da čiste snijeg osam su bile žene. Nije mi jasno gdje su muškarci, ali možda nam je i to emancipacija donijela. I sama sam čistila oko pola sata. Sve je pod kontrolom – zimi treba biti snijega, ali nek se ipak malo normalizira situacija – poželjela je Tatjana.

Iva Šulentić problemu je pristupila – defenzivno.

– Gume su zimske i vozim sporo. Pala još nisam i na to sam baš ponosna – poručuje Iva.

Jelena Rozga se kao prava Dalmatinka sakrila u kuću.

– Iskreno, snijeg nikada nisam voljela, ja sam tipična djevojka iz Dalmacije koja više voli lito. Pogledati snijeg kroz prozor – da, ali biti u snijegu – ne. Za razliku od nekih mojih prijatelja koji vole ići na skijanje, ja nikada nisam uživala u zimi. Više volim more – zavapila je Jelena sa zametenog juga zemlje, koji je ovoliki snijeg posljednji puta vidio prije više od trideset godina.

Linker
16. travanj 2024 19:27