GLORIA PROMO

Prava sportska elegancija - novi BMW X4

Novi BMW X4 (potrošnja goriva kombinirano: 8.3–5.0 l/100 km; emisija CO2 kombinirano: 193–130 g/km) kombinacija je značajki uspješne BMW X obitelji sa sportskom elegancijom klasičnog kupea, te predstavlja jedinstveni koncept Sports Activity Coupe u srednjoj premium klasi.

Njegovo dinamično podrijetlo još više je naglašeno širokim spektrom najsuvremenijih motora visokih performansi, xDrive pogonom na sva četiri kotača kao i ekskluzivnim dijelovima standardne opreme kao što su varijabilni sportski upravljač, Performance Control te sportski kožni upravljač s tipkama za izmjenu stupnjeva prijenosa.

Novi BMW X4 temelji se na platformi BMW-a X3 no sportski karakter i dinamika koje ga krase predstavljaju ipak jednu sasvim novu razinu. Sve postaje jasno kada ga gledate ispred sebe. Veliki usisnici zraka smješteni s vanjske strane na prednjem dijelu vozila, kao i karakteristične linije na prednjoj maski – zajedno s tipičnim BMW-ovim dvostrukim prednjim svjetlima i prednjim svjetlima za maglu (oboje je dostupno kao opcija i to u LED tehnologiji) – maksimiziraju samu pojavnost BMW-a X4 na cesti.

Akcijska ponuda – BMW X1 sDrive18d

Jedinstvena priča o uspjehu BMW-a X1, najuspješnijeg SUV modela u svojoj klasi, sada dobiva svoj nastavak: model X1 sDrive18d s bogatim paketom opreme dostupan je za Vas po cijeni od 28.999 eura. PDV, poseban porez i BSI servisni paket uključeni su u cijenu.

Vozač i suvozač u BMW-u X4 sjedit će 20 mm niže nego u BMW-u X3. Ovime se naglašava kupe karakter novog BMW-a kao i elegantna i ekskluzivna unutrašnjost. Istovremeno, BMW X4 nudi dovoljno prostora za pet osoba kao i impresivnu varijabilnost zahvaljujući standardno djeljivoj stražnjoj klupi u omjeru 40:20:40.

U skladu s razigranim karakterom novog BMW-a X4, kupci mogu birati između tri benzinska i tri dizelska motora iz BMW EfficientDynamics obitelji, u rasponu snage od 135kW/184 KS do 230 kW/313 KS. Svi motori zadovoljavaju EU6 standard ispušnih plinova.

Valja istaknuti novu generaciju 2-litrenog dizelskog motora u BMW-u X4 xDrive20d (potrošnja goriva gradska/izvan-gradska/kombinirana 5.8–5.4/5.1–4.8/5.4–5.0 l/100 km; emisija CO2 kombinirano: 141–131 g/km) koji s 8-stupanjskim Steptronic automatskim mjenjačem postavlja nove standarde u potrošnji goriva i emisiji CO2. Njegov četverocilindrični motor razvija 140 kW/190 KS i najveći okretni moment od 400 Nm.

BMW EfficientDynamics tehnološki paket smanjuje potrošnju goriva i emisiju CO2 kod novog BMW-a X4. Uključuje Auto Start Stop funkciju kao i funkciju krstarenja (uz automatski mjenjač sa 8 brzina), regeneraciju energije kočenja i periferne uređaje motora koji rade po potrebi i optimalno, siguravajući pri tome zadivljujući stupanj usklađenosti s okolišem te maksimalno zadovoljstvo u vožnji.

Oprema iz paketa BMW ConnectedDrive koja dolazi uz novi BMW X4 još jednom potvrđuje premoć BMW-a u povezivanju vozača, vozila i vanjskog svijeta. Ono što bismo mogli izdvojiti od mnogobrojnih funkcija su Head-Up Display u boji, pomoć za uključivanje dugih svjetala s funkcijom protiv zasljepljivanja, Driving Assistant Plus koji uključuje Lane Departure Warning, aktivni tempomat sa Stop & Go funkcijom, preventivnu zaštitu pješaka i sustav Collision Warning koji aktivira kočnice i zaustavlja vozilo ukoliko je to potrebno.Novi X4 na tržištu očekujemo tijekom mjeseca srpnja.

%CODE1%

Linker
27. studeni 2022 17:15