GLORIA PROMO

Prave žene testirale učinkovitost Nivea Q10 plus kreme protiv bora

U NIVEA testiranju Nivea Q10 plus kreme protiv bora za mješovitu i masnu kožu sudjelovalo je stotinu žena iz svih dijelova Hrvatske – one su se na vlastitoj koži uvjerile u njezinu učinkovitost.

Istraživanja pokazuju da je linija proizvoda Nivea Q10 plus simbol učinkovite njege protiv bora, kojoj žene najviše vjeruju. Zato i ne čudi podatak da se na testiranje NIVEA Q10 kreme za njegu mješovite kože prijavilo 5780 žena iz svih dijelova Hrvatske – no samo je njih stotinu odabrano da je isproba na vlastitoj koži.

Zadatak je bio jednostavan: koristiti kremu tijekom tri tjedna i zapisivati svoja zapažanja. Odabrane su sretnice gotovo jednoglasno zaključile da NIVEA Q10 krema za njegu mješovite kože (83 kn) smanjuje pore u T-zoni, hidratizira obraze i područje oko očiju te sprječava pojavu bora. Kako je lako postati članicom kluba žena sa savršenom kožom!

Nakon dva tjedna korištenja Nivea Q10 kreme mogu samo reći da je odlična. To je prva krema koja je riješila moj problem masne T-zone, proširenih pora i suhih obraza. Osim toga, prve bore su se počele nazirati. ‘Dodana vrijednost’ je i to što nema potkožnih prištića, nema neželjenih reakcija, nema sjaja ili osjećaja zatezanja. Nivea Q10 za mješovitu kožu ispunila je sva svoja obećanja. Marija U., Zagreb Sredina je trećeg tjedna otkako koristim ovu kremu, a u mojem jutarnjem ritualu ljepote redovito sudjeluje i moj sin. On dobije NIVEA Soft, a ja uživam u svojoj čaroliji u kutijici koja je još uvijek više od pola puna jer se i mala količina lako rasporedi po cijelom licu. Suvišno je reći da sam sve ljepša. Dijana B. T., Sisak Gotovo je i moje testiranje, a ja sam zaista prezadovoljna učinkom. Lice je čisto, pore zatvorene, sitne borice vidljivo zaglađene. Dobila sam komplimente na račun izgleda i od prijateljica koje nisu znale za testiranje. Kupila sam novu kutijicu kreme i upotpunila rutinu i noćnom njegom. Zahvaljujem i definitivno ostajem vjerna Nivei Q10. Aleksandra M., Labin ‘Koristim kremu puna tri tjedna. Premda je ovo kraj službenog dijela testiranja, ne mislim je prestati upotrebljavati – ovo je početak jednog divnog kremastog prijateljstva. Krema je pun pogodak za sve s mješovitom kožom, iznimno hidratizira i hrani, odlična je kao podloga za šminku jer se odmah upija i ne ostavlja mastan trag. Prijateljici koja uskoro slavi rođendan ubacit ću i jednu NIVEA Q10 kremu u vrećicu s darovima. Unaprijed se veselim njezinoj reakciji. Maja M., Split ‘Lice mi je sve ljepše i ljepše. Koža je izjednačenog tona, ne ‘ljušti’ se i izgleda mlađe. Zategnutija je, a prištići mi se uopće više ne pojavljuju. Čak je i muž primijetio da nekako blistam. Nastavljam je koristiti… Vesna B., Slobodnica

Linker
19. travanj 2024 06:57