Pravila nagradnog natječaja NIVEA Cellular Perfect Skin

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

„NIVEA Cellular Perfect Skin “

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj „NIVEA Cellular Perfect Skin“ raspisuje: Europa digital d.o.o. (OIB: 06180899478), Koranska 2, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traže ambasadori Beiersdorf d.o.o. i Europa digital d.o.o. raspisuje se u svrhu promocije Europa digital d.o.o. kao medijskog partnera, branda Nivea Cellular. Nagradni natječaj traje od 01.04.2015., od 00:01h do 27.05.2015. do 23:59h.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada sastoji se od 20 nagrada – 20 Nivea proizvoda, 1 proizvod prema odabiru čitatelja

Nagrade se sastoje od sljedećih proizvoda:

1x NIVEA Cellular Perfect Skin dnevni fluid – 114,90 KN kn

1x NIVEA Cellular Perfect Skin noćni fluid– 114,90 KN kn

1x NIVEA Cellular Perfect krema za područje oko očiju – 104,90 KN kn

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koje pošalju razlog zbog kojeg baš On/Ona mora testirati Nivea proizvod Perfect Skin koji će biti promoviran PR člancima na stranicama www.jutarnji.hr i www.gloria.hr te ispune obrazac za prijavu na natječaj i to u razdoblju od 01.04.2015. u 00.01h do 06.04.2015. do 23:59h. Sudionik prihvaća objavljivanje poslanih materijala na EPH platformama u trenutku kada administrator odobri poslane materijale.

Organizator natječaja ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika štete, a koja šteta bi im mogla nastati prilikom zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Prijavom na natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati sa pravilima nagradnog natječaja te da ista prihvaćaju u cijelosti.

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Poslane prijave ulaze u izbor komisije sastavljene od predstavnika Organizatora koja će izabrati 20 najkreativnijih objašnjena zašto oni zaslužuju testirati proizvod, koji će pod prijavljenim imenom i prezimenom objaviti na internet portalu www.jutarnji.hr/NiveaCellular. Dostavljanjem podataka u skladu sa člankom 5 Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila ili preporučene pošte u roku od 5 dana od završetka natječaja. Ukoliko sudionici u roku od 2 dana ne odgovore na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrade se šalju na adrese dobitnika nagradnog natječaja. Dobitnici nagradu mogu preuzeti uz osobnu iskaznicu ili treća osoba uz osobnu iskaznicu Dobitnika uz prethodan dogovor s Organizatorom.

Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Prihvaćanjem Pravila natječaja, Sudionik jamči da je autor, vlasnik ili ima pravo na korištenje/objavljivanje materijala koje koristi prilikom prijave na natječaj te snosi sve posljedice u slučaju eventualnog spora koji bi mogao doći od strane treće stranke. Organizator i Sponzori ne odgovaraju za nastalu štetu treće stranke. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet…), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 8: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 9: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena pobjednika bit će objavljena na web stranici www.gloria.com.hr/NiveaCellular najkasnije 12.04.2015.

Članak 10: POREZI

Pobjednik natječaja ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 11: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

EPH digital d.o.o.

Linker
19. travanj 2024 18:29