Pravila natječanja 'TESTIRAJTE TENA LADY I OSVOJITE VRIJEDNE NAGRADE'

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj „TESTIRAJTE TENA LADY I OSVOJITE VRIJEDNE NAGRADE“ raspisuju: SCA d.o.o. Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje u suradnji sa EUROPAPRESS HOLDING-om d.o.o., Koranska 2, Zagreb, OIB 79517545745, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski partner ili Europapress Holding).

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA Nagradni natječaj, u kojem se traži 3 dobitnika TENA Lady proizvoda u vrijednosti do 500 kuna, raspisuje se u svrhu promocije SCA d.o.o Zagreb kao Organizatora i Europapress Holdinga kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 07.12.2015. godine do 13.12.2015. godine na web adresi gloria.hr.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR Fond nagrada uključuje: 3 x TENA Lady proizvodi u vrijednosti do 500.00 HRK

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Slanjem odgovora unutar upitnika prihvaćaju se Pravila ovog natječaja.

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koje u periodu trajanja natječaja ispune upitnik, ispune obrazac za prijavu na natječaj na gloria.hr (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail), Navedeno je potrebno izvršiti u razdoblju od 07.12. – 13.12.2015.

Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA Prijave se primaju u periodu između 07.12. – 13.12.2015. do 23:59 sati. Po završetku prijava i slanja iskustava testiranih natjecatelja žiri sastavljen od Organizatora će odabrati 3 dobitnice koje bi biti informirane o svojoj nagradi putem e-maila nakon 04.01.2016. Dobitnici osvajaju nagradu iz članka 3 ovih Pravila.

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem e-maila nakon 04.01. u roku od maksimalno 7 dana nakon navedenog datuma.

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi vizuali/slike, tekstovi/slogani, odgovori iz upitnika) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Članak 10: POREZI Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 11: U SLUČAJU SPORA U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora i/ili medijskog partnera bez posebnog obrazloženja.

SCA d.o.o. i Europapress Holdinga d.o.o.

Linker
20. travanj 2024 01:36