RODITELJSKA NOĆNA MORA

Predozirala se kći Jona Bon Jovija

U srijedu ujutro najstarije dijete glazbenika Jona Bon Jovija (50), devetnaestogodišnja Stephanie Rose Bongiovi, predozirala se heroinom u studentskoj sobi na njujorškom fakultetu Hamilton.

Stephanie je preživjela iako je po dolasku hitne pomoći bila nekontaktibilna. Po oporavku je, zajedno s dvije godine starijim cimerom, uhićena radi posjedovanja heroina, marihuane i drugih zabranjenih supstanci.

Pjevačevo glasnogovorništvo odbilo je komentirati slučaj, dok je fakultet Hamilton nakon uhićenja objavio službenu izjavu:

– Uz kršenje zakona države, čin za koji su studenti optuženi protivan je i odredbama ovog fakulteta. Surađujemo s policijom na istrazi, a sigurnost studenata uvijek nam je prva na listi prioriteta. Iz poštovanja prema privatnosti studenata i u skladu s federalnim propisima ne komentiramo zdravstvena stanja pojedinaca ni disciplinske mjere – stoji u priopćenju.

Jon Bon Jovi sa suprugom Dorotheom Hurley (50) osim Stephanie ima i sinove Jesseja Jamesa (17), Jacoba (10) i Romea (8).

Linker
26. travanj 2024 19:07