SALMA HAYEK

Prekid umjesto vjenčanja s milijarderom

Nakon što su prije deset mjeseci dobili kćer Valentinu Palomu, samo se čekao dan kada će holivudska glumica Salma Hayek i njezin zaručnik, francuski milijarder Francois-Henri Pinault, objaviti da odlaze pred oltar. Čak se šuškalo da su pripreme u tijeku te da su spremni potrošiti više od 3,5 milijuna dolara za svoj poseban dan, a i da će njihova kći biti odjevena u haljinu vrijednu gotovo 50 tisuća dolara. No, taj dan nije došao, a slavni je par odlučio učiniti upravo suprotno te su prekinuli svoju dvogodišnju vezu.

– Tužni smo što moramo objaviti da su zaruke Salme Hayek i Francois-Henrija Pinaulta prekinute. Nikakve druge izjave neće biti – objavio je njihov glasnogovornik, pa se o razlozima nestanka ljubavi između glumice i poslovnog čovjeka može tek nagađati.

Sada već bivši partneri upoznali su se u svibnju 2006. u Veneciji i ubrzo započeli ljubavnu vezu. Vodeći čovjek tvrtke PPR, u čijem su vlasništvu, među ostalim, robne marke Gucci i Yves Saint Laurent, bio je očaran latinoljepoticom, a njoj nije smetalo što on ima imidž velikog zavodnika pred čijim je udvaranjem “pokleknula” i Linda Evangelista. Uskoro se više nisu ni skrivali od fotoreportera, a izgledalo je kao da su svoju ljubav zapečatili rođenjem Valentine Palome, koja je na svijet došla 21. rujna 2007. Iako su dobili dijete, holivudska diva i tada je tvrdila da brak nije potreban njihovoj ljubavi.

– Ne osjećam potrebu za brakom. U brak ulaze ljudi koji žele zajedno ostarjeti, imati pouzdanog partnera i djecu, a mi sve to već imamo. No, možda ćemo ipak napraviti neku zabavu – govorila je prije nekoliko mjeseci Salma Hayek. Ujedno je bila sigurna da njihova veza može funkcionirati i u situaciji gdje Pinault živi u Parizu, a ona s kćeri u Los Angelesu, no vrijeme je pokazalo da je bila u krivu.

Josip Jurčić

Linker
28. travanj 2024 05:45