GEORGE CLOONEY

Prekinuo s djevojkom i poželio mir u cijelom svijetu

Možda je pobijedila u američkoj verziji reality showa Fear Factor, ali bivša konobarica Sarah Larson nije bila dovoljno vješta da pripitomi Georgea Clooneya. Naime, nakon godinu dana hodanja vječiti holivudski neženja prekinuo je njihovu ljubavnu vezu te tako ponovno postao jedan od najpoželjnijih samaca.

Clooney je upoznao Larson prije četiri godine u Las Vegasu, gdje je ona radila kao konobarica u The Whiskey Baru, ali ljubavne iskre pojavile su se između njih tek kada su se ponovno sreli u Las Vegasu u lipnju 2007. godine. Tijekom ljeta njihova je veza bila tajna, no cijeli je svijet doznao da su zajedno kada je 47-godišnji glumac svoju novu djevojku u rujnu doveo na Venecijanski filmski festival. Kada je u veljači ove godine 29-godišnja Sarah uspjela nagovoriti Clooneya da je povede na dodjelu Oscara, čime je glumac prekršio svoj običaj da na najveću holivudsku svečanost dolazi sam, svi su pomislili da se jedan od najpoželjnijih holivudskih zavodnika napokon odlučio za odlazak pred oltar. Pogotovo jer je iza njih bila proživljena prometna nesreća, kada su se s motorom sudarili s autom u kojem su se vozili paparazzi. No, pritisak medija, a vjerojatno i Larson, da napokon kaže kada će biti vjenčanje, Clooney jednostavno nije izdržao.

– George je sretan što je opet samac. Misli da je Sarah draga i zato mu je bilo teško prekinuti s njom, ali istina je da su imali malo toga zajedničkog, a on se jednostavno nije htio skrasiti s njom – otkrio je blizak Clooneyev prijatelj časopisu Touch.

Istoga dana kada je procurila vijest da Clooney i Larson više nisu zajedno, objavljen je i promidžbeni spot “Mir je težak” u kojem filmska zvijezda poziva na mir u cijelom svijetu te hvali dostignuća mirovnih snaga Ujedinjenih naroda. Kao UN-ov nositelj poruke mira, što je postao u siječnju ove godine, Clooney se u spotu hvali “plave kacige” te govori:

– Mirovnim snagama Ujedinjenih naroda dugujemo veliku zahvalnost za opasan posao koji rade kako bi očuvali mir i zaštitili civile – govori George Clooney.

Josip Jurčić

Pogledajte video koji je George Clooney snimio kao potporu mirovnim snagama UN-a:

Linker
11. svibanj 2024 12:14