Sipa/Cropix / SIPA
LIJEPA I USPJEŠNA

Prekrasna Eva Longoria oduševila odabirom haljine sirena kroja

Uspješna glumica i poduzetnica Eva Longoria (39) pojavila se na crvenom tepihu Global Gift Gala događanja u Parizu i svojim odabirom haljine oduševila sve prisutne.

S obzirom na savršenu liniju, nije niti čudo da Eva voli odjevne kombinacije koje naglašavaju njene atribute i pritom prate liniju tijela, ne ostavljajući pritom niti jednu eventualnu nesavršenost skrivenom.

Glumica koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji Kućanice svoje obline istaknula je i naglasila prekrasnom tamno plavom, sjajnom haljinom sirena kroja, bez naramenica.

Držeći se poznatog modnog pravila kako je manje više, Eva je na sebi imala samo biserne naušnice i dvije narukvice, dokjoj je kosa bila elegantno počešljana i lagano zalizana te raspuštena.

Eva Longoria . Evening charity event of
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Global Gift Gala je događaj koji okuplja poznate zvijezde i filantrope koji odaju počast svima onima koji pomažu u podizanju svijesti brige o djeci i osnaživanju žena.

Eva je održala govor u ime svoje organizacije Eva Longoria Foundation koja pomaže latinoameričkim ženama u izgradnji bolje budućnosti za njih i njihove obitelj, kroz obrazovanje i žensko poduzetništvo.

Eva Longoria. Evening charity event of
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Kada je nedavno diplomirala jer je željela biti uzor svim mladima koji su dio njenog humanitarnog projekta, Eva je dokazala da je puno više od obične ljepotice, a sada je to još jednom i potvrdila.

Eva Longoria. Evening charity event of
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
16. travanj 2024 09:02