Sipa/Cropix
TUŽNA VIJEST

Preminula slavna voditeljica i komičarka Joan Rivers

Slavna američka voditeljica i komičarka Joan Rivers preminula je u 82. godini života, u bolnici Mount Sinai u New Yorku, okružena obitelji i najbližim prijateljima.

– S velikom tugom objavljujem vijest kako je moja majka Joan Rivers danas preminula – rekla je njena kćer Melissa u objavi za javnost u kojoj se zahvalila osoblju bolnice, ali i svim obožavateljima slavne komičarke koji su joj slali brojne poruke ohrabrenja.

Prisjetimo se, Joan je nedavno doživjela srčani udar za vrijeme rutinske operacije grla, nakon čega se stanje zakompliciralo i završilo s kobnim posljedicama.

– Najveća sreća u životu moje majke bilo je nasmijavanje drugih ljudi. Iako se to sada čini jako teško, ona bi željela da uskoro nastavimo sa smijehom – zaključila je njena kćer u priopćenju.

Joan je u posljednje vrijeme bila najpoznatija po emisiji Fashion Police gdje je bez dlake na jeziku kritizirala modne odabire najvećih holivudskih zvijezda.

No, svoju plodnu televizijsku i komičarsku karijeru započela je još 1960-ih. Za sebe je govorila kako govori glasno ono što svi misle, a nitko se ne osuđuje izreći. Tvrdila je da je to tajna njenog uspjeha, a velika većina s time se slaže.

Pogledajte jedan Joanin skeč iz 1980-ih!

Linker
01. lipanj 2023 03:45