PROBLEMI NA PREMIJERI

Preuska haljina za Sarah Jessicu Parker

Američka glumica Sarah Jessica Parker (44) neće po dobrome pamtiti svečanu premijeru filma “Did You Hear About the Morgans?” redatelja Marca Lawrencea, održanu u londonskom kinu Odeon.

Zvijezda serijala “Seks i grad” bila je nasmijana na crvenom tepihu iako se dobro namučila sa odjevnom kombinacijom. Naime, glumica se odlučila na usku ružičastu haljinu bez naramenica koja je neprestano klizila, pa je na zabavi nakon filma provela puno vremena natežući i popravljajući “nestašnu” haljinicu. Na svečanoj projekciji pojavila se s glumačkim partnerom te romantične komedije, britanskim glumcem Hughom Grantom s kojim je djelovala vrlo prisno.

Zadnjih mjeseci Parker provodi najviše vremena na snimanju novog nastavka filma “Seks i grad”. Iako filmska kuća Warner Bros. još nije objavila službenu radnju filma, prema pisanju izraelskih novina Yedioth Ahronoth, koji tvrde da imaju uvid u scenarij, glavni lik Carrie Bradshaw, očekuju nevolje u braku s Facom, dok se njezine prijateljice Samantha Jones i Miranda Hobbes bore s financijskim problemima.

Linker
27. travanj 2024 02:55