JESSICA BIEL

Prezgodna za glumu

Američka glumica i bivša manekenka Jesssica Biel (27), misli da je prelijepa za neke uloge te da je njezin izgled često odbijao redatelje, koji je nisu ni zvali na glumačke probe.

-Moj izgled je problem, moram biti iskrena. Samo želim priliku. Ako vam se ne sviđa kako sam odglumila na audiciji: to je u redu, ali ako me uopće ne želite ni zvati radi izgleda: to je bolno – uputila je razočarani vapaj glumica koja tvrdi da čezne za glavnom ulogom u nekoj drami. Trenutno glumi striptizetu u filmu „Powder Blue“, a donedavno je imala u ugovoru navedenu klauzulu o odbijanju golišavih uloga, što je dovelo do nekih zanimljivih “kaskaderskih” rješenja. Objasnila je čemu je posvećivala pažnju kad je odabirala vlastite dvojnice koje bi umjesto nje odglumile scenu.

-Bilo je to jako čudno iskustvo. Nastojala sam procijeniti čije su grudi najsličnije mojima. Nije kao da se mogu pohvaliti nekom veličinom pa nisam htjela neku djevojku koja je imala ogromne grudi. Ali što se tiče malene i čvrste guze, na to sam već rado pristala – opisala je zvijezda koja je u vezi s pjevačem Justinom Timberlakeom, s kojim se nedavno uselila u zejdnički dom u New Yorku.

-Nemam pojma želim li se još udavati, moram toliko toga ostvariti u karijeri. Nije da sam namjerno odabrala da osoba u koju ću se zaljubiti bude svjetski poznata. To se jednostavno dogodilo, definitivno nije stvar koju možete birati- dodala je u intervjuu za časopis Allure.

Gordana Kolanović

Linker
29. travanj 2024 08:45