KARTE U PRODAJI

Pri veliki ljetni festival elektronske glazbe

West House reunion festival, dvodnevni spektal house glazbe posvećen nedavno preminulom kralju housea Frankie Knuckelsu održati će se 6. i 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja u Zagrebu.

Ovaj dvodnevni spektakl elektronske glazbe približit će zagrebačku metropoplu svjetskim centrima kao što su Miami, New York, Paris, Berlin ili London. Na festivalu će nastupiti svjetski Top DJ-i: David Morales, Riva Starr, Hard Rock Soffa, Blacksoul, Maurice Joshuu, DJ Van Beat Astralis, Yves Larock Viktoria Metzker i mnogi drugi.

U prvom predstavljanju festivala prije mjesec dana, organizatori su najavili dolazak “kuma house glazbe”, Frankieja Knuncklesa, koji je iznenada preminuo. S obzirom da je njegov iznenadni odlazak potresao cijeli glazbeni svijet, ovaj dvodnevni događaj bit će svojevrsna posveta legendi i začetniku house glazbe Frankieju Knucklesu.

Ulaznice se prodaju u sustavu Eventima po posebnim pogodnostima kupnje, svatko tko kupi ulaznicu za Subotu (7.lipnja) gratis dobije ulaznicu za Petak (6.lipnja).

Linker
27. studeni 2022 00:43