Instagram
VELIKI ČOVJEK I VELIKI GLUMAC

Prijatelji i kolege dirljivim porukama opraštaju se od Robina Williamsa

Mnogobrojni prijatelji i kolege pokojnog glumca opraštaju se od njega dirljivim porukama na društvenim mrežama. Svi do jednog spominju kako je Robin Williams bio veliki čovjek i veliki glumac i komičar koji je svijetu ostavio veliko umjetničko nasljeđe.

Slijede samo neke od poruka ožalošćenih prijatelja i suradnika:

Steven Spielberg: “Robin je bio komičarski genije. Bio je divan čovjek i prijatelj i ne mogu vjerovati da ga više nema.”

Sally Field: “Tužna sam što smo izgubili Robina, žao mi je što je njegova obitelj izgubila svoga člana, ali i što je svijet izgubio velikog glumca i komičara. Obožavao je kada je mogao nasmijati ljude i radio je to neumorno cijeloga živta. Bio je jedinstven. Počivao u miru.”

Steve Martin: “Šokiran sam smrću Robina Williamsa, velikog čovjeka i velikog talenta, jedne divne duše.”

Kevin Spacey : “Robin Williams poticao je svijet na smijeh i na razmišljanje. Pamtit ću ga po tome. Bio je veliki umjetnik i veliki prijatelj. Nedostajat će mi neopisivo.”

Danny DeVito ‏: “Srce mi je slomljeno.”

John Travolta: “Nikad nisam upoznao boljeg, pametnijeg i suosjećajnijeg čovjeka od Robina. Njegov umjetnički i komičarski doprinos ne može se mjeriti ni s kim.

Bill Cosby‏: “U šoku sam.”

Barack Obama: “Robin Williams bio je pilot, liječnik, duh, dadilja, predsjednik, profesor, Petar Pan, i sve između toga. Ali nitko nije bio kao on. Ušao je u naše živote kao vanzemaljac, ali je svakoga čovjeka znao taknuti u dušu. Znao nas je nasmijati, znao nas je rasplakati. Svoj nemjerljivi talent davao je slobodno i velikodušno onima kojima je to bilo najpotrebnije, od naših vojnika koji su daleko od svojih domova do onih koji žive na marginama našega društva. Obitelj Obama izražava sućut obitelji Robina Williamsa, njegovim prijateljima i svima koji su pronašli sebe zahvaljujući Robinu.”

Glumica Sarah Michelle Gellar objavila je kolaž fotografija s pokojnim glumcem za kojeg je izjavila da joj je bio poput oca.

Linker
25. travanj 2024 20:52