HUMANITARNI KONCERT

Prijatelji pomažu nesretnoj Angie Garany

Na Veliki četvrtak, 21. travnja 2011. u zagrebačkom noćnom klubu Shamballa s početkom u 21h, održat će se humanitarni uskrsni koncert za pomoć Angie Garany, piše Slobodna Dalmacija.

Na koncertu će nastupiti niz popularnih lica s hrvatske glazbene scene kao što su Jacques Houdek, Ivana Kindl, Lana Klingor, Žanamari Lalić, Kiki Rahimovski, Jelena Radan, Meritas, Carla Belovari, DJ Makro Polo i drugi…

Bit će prisutne i njene kolege s Farme te brojni drugi dobronamjerni sudionici domaćeg javnog života. Sav prihod koncerta ide za pomoć Angie kako bi joj se osigurala skrb kakva joj je potrebna za oporavak.

Cijena ulaznice biti će simboličnih 20kn.

Kako bi pomogli djevojci u teškoj zdravstvenoj situaciji i osigurali joj pristojan tretman u poslijednjim danima borbe za život, Angieini brojni prijatelji i poznanici, u ovom su kritičnom trenutku za njen život pokrenuli inicijativu za pomoć pa je otvoren i žiro račun za prikupljanje donacija za pomoć:

RBA: 2484008 – 3234464128 s naznakom uplate „Pomoć Angie Garany“

Od prikupljenih sredstava Angie osigurati će se privatan smještaj i dvadesetčetverosatna bolnička pomoć koja joj je u ovome trenutku prijeko potrebna.

Linker
26. travanj 2024 05:27