AFP/Cropix
PROBLEMI U OBITELJSKIM ODNOSIMA

Princ Charles otkrio da rijetko viđa unuka

Nakon rođenja princa Georgea, princ Walesa nazvao je taj trenutak jedinstvenim i priznao da je presretan što je prvi put postao djed.

Ipak, princ Charles (66) sada se požalio prijateljima da je njegova uloga u unukovom životu minimalna, a za sve krivi roditelje vojvotkinje Catherine (33)Carole (60) i Michaela Middleton (65), čiju važnu ulogu u životu kraljevskog para i malog princa naziva “maršom Middletonovih”.

Princ Charles izjavio je da se Carole ponaša poput kraljice, da određuje kada će 19-mjesečni princ George spavati, što će i kada jesti, a ponajviše ga smeta što princ William (32) i vojvotkinja svog sina redovito povjeravaju na čuvanje Middletonovima.

I bez njegovog žaljenja prijateljima, mnogi su primijetili da su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea rijetko putovali u dom princa Charlesa u prošlih godinu dana već većinu vremena provode u svom domu u Norfolku u kojem su im česti gosti upravo roditelji vojvotkinje Catherine.

Na upit kada je princ Charles posljednji put vidio svog unuka, glasnogovornik je objavio da ne žele komentirati detalje privatnih dogovora, ali da princ Charles uživa u odličnim odnosima s unukom.

Linker
20. travanj 2024 11:37