Reuters/EPH
ODLIČNO SE SNAŠAO

Princ George obožava ići u vrtić - roditelji su presretni

Sin britanskog princa Williama i vojvotkinje Catherine početkom siječnja krenuo je u vrtić, a izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako se dječak odlično snašao u novom okruženja te da jako voli ići u vrtić.

To posebno veseli njegove roditelje koji se tako mogu posvetiti svojim kraljevskim dužnostima i maksimalno se anagažirati oko proslave 90. rođendana kraljice Elizabete koja će se održati u travnju.

Princ George pohađa vrtić u Norfolku i to po Montessori programu koji dopušta djeci nešto veću slobodu nego li je to u ‘običnim vrtićima’. Vojvode od Cambridgea bili su zabrinuti kako će se njihov živahni sin George snaći u vrtiću, ali čini se kako mu ovaj program savršeno odgovara, potvrdio je izvor.

Reuters
Prvi dan u vrtiću

Foto: Reuters/EPH

Princ William i Vojvotkinja ove godine čeka puno posla; Kraljica je uoči svog jubilarnog rođendana odlučila kako će svog unuka i njegovu suprugu Catherine više uključiti u svoje poslove odnosno bit će joj potreban njihov veći angažan.

Princ i Vojvotkinja svjesni su da će morati preuzeti neke dužnosti od Kraljice koje ona više neće moći obavljati zbog svoje dobi, ali njihova djeca i vrijeme provedeno s njima ipak će im biti na prvom mjestu, ispričao je izvor blizak obitelji.

Linker
25. travanj 2024 07:55