TRENING PRIJE SVEGA

Princ Harry nakon dva mjeseca prekinuo s djevojkom

Nakon samo dva mjeseca, princ Harry (26) odlučio je okončati vezu s lijepom Florence Brudenell-Bruce (25) ili Flee, kako je zovu prijatelji, modelom za donje rublje i kupaće kostima. Mlađi princ donio je ovu odluku jer se želi fokusirati na trening za pilota helikoptera te više ne želi biti ‘svezan’.

– Harry trenutno ima puno posla. Koncentrira se na svoje treninge za pilota helikoptera Apache. Nakon toga, očekuje da će se vratiti u Afganistan – rekao je izvor za Daily Mirror.

– Uživao je provodeći vrijeme s prijateljima tijekom ljeta, ali ne želi da ga se guši u vezi dok trenira pa je prekinuo s Flee.

Popularni princ nedavno je viđen u lijepom društvu brojnih djevojaka tijekom odmora sa svojim prijateljima na Majorci, dok je Flee ostala u Velikoj Britaniji. Predložila mu je da joj se pridruži na ljetovanju na Ibizi sljedeći mjesec, no to se vjerojatno neće dogoditi.

Florence Brudenell-Bruce i princ Harry bili su prijatelji dugo godina, još dok je on bio u vezi s Chelsy Davy (25), s kojom je nekoliko puta prekidao i ponovno se mirio tijekom sedmogodišnje veze, a ona mu je bila i pratilja na vjenčanju njegova brata, princa Williama (29). Ipak, ubrzo nakon vjenčanja izjavio je da je ‘100 posto solo’, da bi se nakon nekog vremena počeo viđati s lijepom Flee, bivšom djevojkom prvaka Formule 1, Jensona Buttona (31).

Često su se nalazili u njenom 2,5 milijuna vrijednom domu na Notting Hillu, a Harry je navodno svoju, sada već bivšu, djevojku upoznao s najbližim prijateljima i starijim bratom te je Flee ubrzo stekla simpatije kraljevskih ukućana.

Budući da je njihovoj vezi došao kraj, princ Harry nastavit će s napornim treninzima kako bi postao član Army Air Corpsa.

Linker
01. svibanj 2024 14:08