SPLASH / James Whatling / Splash News James Whatling / Splash News
KRAJ LJUBAVI

Princ Harry prekinuo svoju dvogodišnju vezu

Princ Harry (29) i Cressida Bonas (24) prekinuli su nakon gotovo dvije godine veze. Sve ovo vrijeme su uspijeli svoj odnos zadržati privatnim i daleko od očiju javnosti.

– Cressida je bila prezahtjevna i to jednostavno više nije išlo – rekao je jedan izvor blizak paru za časopis People, dok je drugi izjavio kako je prekid ujedno bio i sporazuman, odnosno prijateljski.

– To je jako tužno no odlučili su prekinuti. Bila je to prijateljska odluka i oni će i dalje ostati u dobrim odnosima, ali će svatko nastaviti svojim putem – navodi izvor.

Časopis prenosi kako se Cressida odlučila fokusirati na svoju karijeru i kako se nada da ju mediji neće nastaviti opsjedati nakon što je vijest izašla u javnost.

Slavni, sada već bivši par, upoznala je princeza Eugenia prije nekoliko godina, a sve ovo vrijeme trudili su se vezu održati u privatnosti.

Daily News prenosi kako se Princ unatoč svemu nada da će se Cressida predomisliti jer je izvor za taj magazin izjavio kako je jedan od razloga prekida također i činjenica da je Cressida osjećala prevelik pritisak za brak i ulazak u kraljevsku obitelj.

Linker
19. travanj 2024 01:33