Foto: AFP/Cropix / AFP
S KRALJEVSKIH DVORA

Princ William otkrio da mu nije lako - princ George je živahan, a princeza ne spava

Otkako je prvi puta postao otac, priželjkivao je jednu curicu, a kada mu se želja ispunila – uvidio je da nije lako istovremeno izaći na kraj s dvogodišnjakom i novorođenčetom.

Maleni princ George sredinom srpnja će proslaviti svoj drugi rođendan i već se našao u ulozi starijeg brata, a princeza Charlotte koja se rodila 2. svibnja odmah je osvojila sve članove kraljevske obitelji obitelji, ali i javnost.

–> Kraljica Elizabeta II. prvi puta komentirala rođenje praunuke

FOTO: Splash

Foto: Splash

Princ William (32) vratio se kraljevskim dužnostima i krenuo s obavljanjem protokolarnih aktivnosti i dogovorenih posjeta, međutim – nije mu lako.

– George je jako živahan, a princeza Charlotte mu je priskrbila već nekoliko neprospavanih noći, no unatoč svemu Princ William je jako sretan što su zajedno – otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Princ William bio je u posjeti engleskoj ženskoj nogometnoj ekipi i tom prilikom dobio je prikladan poklon – dres posvećen malenoj Princezi koja ga čeka u kraljevskoj palači.

Britain's Prince William, Duke of Cambridge, (C) controls the ball as he poses for a photograph with the England Women's Football Team during his visit to the team's training ground at St. George's Park, Burton-upon-Trent, central England, on May 20, 2015, before they leave to participate in the World Cup.    AFP PHOTO / POOL / BRADLEY ORMESHER.
/ AFP

Foto: AFP/Cropix

–> DOJMOVI NAKON ROĐENJA Princ Harry: Princeza je prekrasna!

Linker
26. travanj 2024 11:01