splash
UZBUĐENJE VEĆ POČELO

Princ William otkrio kako se nestašni princ George jako veseli Božiću

Princ William požalio se kako se neće naspavati tokom Božićnih blagdana jer je njegov i Vojvotkinjin sin, dvogodišnji princ George, već sada nevjerojatno uzbuđen zbog Božića.

– Vjerojatno će cijelo vrijeme skakati uokolo poput zečića, već ga vidim. A to znači da neće biti sna za mene – izjavio je otac malog nestaška za The Big Issue magazin.

splash
Na putu u bolnicu da upozna svoju sestru

Foto: Splash

Princ William otkrio je i kako se ove godine svi posebno raduju Božiću jer će to biti prvi koji će provesti s princezom Charlotte, rođenom u svibnju ove godine.

– Ovo će biti prvi Božić koji ćemo provesti sa dvoje djece, od kojih se jedno stvarno jako veseli i to će biti vrlo izazovno – prozborio je kroz smijeh princ William misleći na Georgea za kojeg već svi zanju da je izrazito živahno dijete.

Na pitanje kako će provesti Božić, Princ je odgovorio da će, kao i svake godine, ujutro otići na misu, a tek nakon toga će otvoriti darove. Dodao je i kako priželjkuje bijeli Božić jer ga nisu imali već godinama.

– Ali bio bijeli ili ne, na kraju nije ni važno, jer je Božić jedno sasvim drugačije iskustvo otkad imam djecu – priznao je iskreno princ William.

Splash

Foto: Splash

Linker
23. travanj 2024 14:28