KRALJEVSKO VJENČANJE

Princ William oženit će se u 2011.

Nakon višemjesečnih nagađanja, izgleda da će britanski princ William ipak iduće godine stupiti pred oltar sa svojom dugogodišnjom djevojkom Kate Middleton (28). Nakon osam godina ljubavne veze, ali i dva kratka prekida, princ je navodno zaprosio buduću princezu, a s britanskog kraljevskog dvora vijest će službeno biti priopćena početkom 2011., piše američki magazin US Weekly.

Glasnogovornik kraljevske obitelji priopćio je da ne komentira privatne stvari, no tjednik tvrdi da je 28-godišnji princ William još prije tri godine, dok su bili na ljetovanju na Sejšelima, obećao Kate da će se vjenčati s njom.

– Kate je htjela znati da ju William doista želi. On joj je tada rekao da još nije spreman za brak, ali da je ona doista njegova prava ljubav. Tada je pristala čekati da se on odluči na brak – kazala je Katie Nicholl, autorica knjige „William i Harry: Iza zidova palače“.

Zasad nema jasnih naznaka koji su datum budući mladenci odabrali, ali nagađa se da bi to mogao biti 29. srpanj, čime bi se ujedno obilježilo i 30 godina od vjenčanja Williamovih roditelja – princa Charlesa i pokojne princeze Diane.

Linker
28. travanj 2024 08:19