PROTIV LAŽI

Princeza Charlene objasnila zašto je plakala na svom vjenčanju

Monegaška princeza Charlene napokon je objasnila zašto su se suze slijevale niz njezino lice na obredu kojim je postala supruga princa Alberta te tako demantirala da je plakala jer joj nije uspjelo pobjeći i otkazati vjenčanje nakon što je saznala za još jednu u nizu Albertovih nevjera.

– Sve je bilo jako emotivno, bila sam puna pomiješanih osjećaja zbog glasina o Albertu i, naravno, uzbuđena zbog vjenčanja, jednostavno mi se sve skupilo i rasplakala sam se. Onda sam pomislila kako me cijeli svijet gleda kako plačem pa sam se još više rasplakala – rekla je bivša plivačica u jednom od rijetkih intervjua, za Times Weekend Magazine.

Iako su nakon vjenčanja mediji danima secirali Albertovu nevjeru te pisali o tome kako je Charlene bila gotovo prisiljena udati se za njega, monegaška princeza kaže kako na svoje vjenčanje ima samo lijepe uspomene te je sve to nazvala lažima.

Otkako je postala članica jedne od najpoznatijih europskih kraljevskih obitelji, Charlene se sasvim dobro snalazi u ulozi princeze – posvetila se razvijanju odnosa s drugim kraljevskim obiteljima i humanitarnom radu, među kojima je projekt osviještavanja o opasnostima od utapljanja.

Privatno je u dobrim odnosima s nizozemskom kraljicom Maximom i vojvotkinjom od Cambridgea, s kojom razmjenjuje iskustva o tome kako se kao pučanka uklopiti u plemićku obitelj.

Linker
20. travanj 2024 01:49