KATE HUDSON

Priručnik za zavođenje

Američka glumica, proslavljena ulogom u filmu “Korak do slave”, podijelila je s publikom najbolje i najgore trenutke svojih romantičnih i manje romantičnih sastanaka na konferenciji u povodu svoje nove komedije “My Best Friend’s Girl”.

-Na jednom “sudaru” pobjegla sam prije nego smo uopće naručili hranu pošto je dečko bio tako dosadan da sam nas odlaskom poštedjela dodatnih neugodnosti. Pričao je o čarima bankarstva i nije se dao smesti – opisala je jedan od posebno neuspješnih sastanaka 29-godišnja glumica, kći holivudske dive Goldie Hawn.

Okupljenima je također otkrila kako je netko može šarmirati i osvojiti na prvom sastanku.

-Volim biti iznenađena nečim zabavnim ili drugačijim, kao vožnjom trkaćim autima… ili minijaturnim golfom ili nečim sličnim. Ako se već odlučite na izlazak, napravite to kako valja – izjavila je za časopis PEOPLE.

Atraktivna plavuša bila je u braku s Chrisom Robbinsonom, pjevačem rock-skupine The Black Crowes, a nakon toga bila je u vezi s glumcem Owenom Wilsonom i biciklističkim asom Lanceom Armstrongom. Ali nakon napornog radnog dana, uvijek se vraća u okrilje obitelji, a umjesto partnerima, zasad zagrljaje poklanja samo 4-godišnjem sinčiću Ryderu. -Moja obitelj i prijatelji me uravnoteže nakon svega, bilo kakvog stresa. Kad sam kod kuće sa sinom, sve je u redu – izjavila je na tiskovnoj konferenciji.

Gordana Kolanović

Linker
08. svibanj 2024 22:59