BROOKLYN BECKHAM

Proslava uz skejtanje i pizzu

Brižna mama Victoria Beckham priredila je sinu Brooklynu raskošnu rođendansku zabavu ovu srijedu. Desetogodišnji sin Victorije i Davida Beckhama uživao je u tulumu priređenom za njega u losanđeleskom skejting parku Skatelab, gdje su se gosti počastili pizzama.

Brooklynova braća, šestogodišnji brat Romeo i četverogodišnji Cruz, zabavljali su se uz dvogodišnjeg Kingstona, sina pjevačice Gwen Stefani. Ležerno odjevena, u kratkim hlačama i pamučnim majicama, djeca su se igrala i častila delicijama koje je naručila Victoria Beckham.

Brooklynov tata David nije mogao prisustvovati sinovljevoj rođendanskoj zabavi jer je u Italiji, na privremenoj “posudbi” nogometnoj momčadi AC Milan.

Tulum s temom skejtanja bio je zadnji u nizu Victorijinih ovotjednih iznenađenja za djecu. Nedavno je odvela klince u obilazak studija Universal, gdje su dječaci učestvovali u simulaciji slobodnog pada. Njihova slavna mama nije im se pridružila, ali je ipak uspjela iznenaditi prolaznike i goste svojim vrtoglavo visokim potpeticama dizajnera Christiana Louboutina.

Gordana Kolanović

Linker
30. travanj 2024 11:16