EKSKLUZIVNO

Prva fotografija Borisa Novkovića s novom djevojkom

Nakon što je prošli tjedan glazbenik Boris Novković (44) ekskluzivno u Gloriji priznao da se razvodi od supruge Lucije (35), diplomirane novinarke s kojom ima dvoje djece, trogodišnjeg Nou i četveromjesečnog Bona, sve je nekako sjelo na svoje mjesto. Njegova supruga već se naviknula na odvojeni život, djeca su redovito kod oca, a i on više ne mora kriti od javnosti svoju novu djevojku, slikaricu Ivu Višošević (34).

Iako ne žele od svoje veze praviti još jednu medijsku senzaciju, novi zagrebački par vrlo je zanimljiv fotografima. I prošli petak napokon su snimljeni u središtu Zagreba. Boris Novković sjedio je u svom automobilu i strpljivo čekao Ivu da obavi sve što je isplanirala, od plaćanja računa do nabave špeceraja, a zatim su se zajedno odvezli do Borisovog unajmljenog stana u podsljemenskoj zoni.

Iz automobila su izišli odvojeno. Najprije se u dvorištu pojavila Iva Višošević, noseći vrećice s namirnicama, a malo kasnije i zagrebački kantautor, odjeven kako da ide na nogomet, u trenirci i tenisicama. Tek su se na stubama ponovno sreli i zajedno se nastavili uspinjati prema ulazu u zgradu.

Kruno Petrinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o novoj ljubavi Borisa Novkovića. U tiskanom izdanju Glorije (br. 898) pročitajte i sve o obrazovanju te umjetničkim i kulinarskim uspjesima svestrane Ive Višošević te pogledajte fotografije njihovog zajedničkog dana u gradu. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
29. travanj 2024 07:38