ANTONIJA BLAĆE

Prva šetnja s novim dečkom

Iako je tvrdila da je riječ samo o prijateljstvu te da nije u vezi, TV voditeljica Antonija Blaće(29) potvrdila je medijska nagađanja prošetavši se Šibenikom u zagrljaju svog novog dečka, vaterpolista Hrvoja Brlečića .

Zbog nove ljubavi, tri godine mlađeg Zagrepčanina, koji se prošle godine doselio u Šibenik nakon što je potpisao ugovor s tamošnjim vaterpolo klubom, Antonija je raskinula trogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom. Nakon prekida veze s mladim Labinjaninom Antonija se suzdržavala od bilo kakvih komentara o prekidu no tvrdila je kako za raskid nije kriva treća osoba.

-Hrvoje i ja smo prekinuli, istina je, ali ne zbog treće osobe kako se pisalo. Razišli smo se onako kako se ljudi inače razilaze. Naša je veza završila iz sasvim drugih, normalnih, uobičajenih razloga – izjavila je Antonija.

No, osmijeh na njenom licu ipak govori drugačije. Mlada Šibenčanka, koja je televizijsku karijeru započela gostovanjem u reality showu “Big Brother” ponovno je zaljubljena i to više niti ne skriva.

Barbara Ivezić

Linker
02. svibanj 2024 02:16